Voor Julia Fagel hebben we een uitgebreide rebranding gerealiseerd die haar visie op een bewuste en ontspannen levensstijl perfect weerspiegelt. Julia, die na 15 jaar haar succesvolle yogastudio sloot om haar diep gekoesterde droom na te volgen, heeft haar koers volledig omgegooid. Na het volgen van mijn Visionboard workshop, waarin ze haar richting scherp kreeg, zijn we aan de slag gegaan met een complete merktransformatie.

De kern van Julia’s boodschap is: “Leef een bewuste en ontspannen leven, waarin jij de regie hebt, vrij van patronen en overtuigingen. Beweeg met volledige vrijheid, in liefde en verbinding met jezelf, anderen en de wereld om je heen.”

Voor Julia hebben we de volgende elementen ontwikkeld:

5

Merknaam en visuele identiteit

Een naam en visuele identiteit die haar persoonlijke visie en kernwaarden perfect vertolken.

5

Webdesign en webteksten

Een vernieuwde website die haar boodschap en diensten helder en aantrekkelijk presenteert.

5

Brandingshoot

Een fotoshoot die Julia’s essentie en professionele uitstraling visueel vastlegt.

5

Online Branding

Een strategische aanpak voor haar social media om consistentie en herkenbaarheid te waarborgen.

Het resultaat is een merkidentiteit die Julia’s missie en passie ademt, en die haar klanten inspireert om met vrijheid en verbinding te leven. We hebben ervoor gezorgd dat elk aspect van haar branding haar unieke visie en waarden uitstraalt, waardoor ze haar droom kan verwezenlijken met een sterke en authentieke aanwezigheid.

Project Ontwikkeling:

Creative Director & Concept bedenker: Marte Methorst

Huisstijl ontwerp: Petra Baten

Webbdesign ontwerp: Marte Methorst

Technische webdesign: Mediamora

Social Design: Marte Methorst

Fotografie: Lott’s

Julia Fagel – JULIA FAGEL

Mooie woorden van Julia

Voor het eerst in mijn leven heb ik hulptroepen ingeschakeld om mijn nieuwe bedrijf ,wat de essentie van wie ik ben, ook naar de buitenwereld vorm te gaan geven en daar heb ik geen spijt van !
Marte Methorst, mijn branding manager, begeleid je persoonlijk naar wat er nu echt is en hoe dat vorm te geven. Haar samenwerking met de fantastische fotografe Lotte is heel natuurlijk en ze voelen samen precies aan hoe het beeld eruit moet komen te zien om jou magie en je essentie naar boven te halen.
Het is super fijn om met ze samen te werken en echt te voelen dat ze gepassioneerd zijn om er alles uit te halen zodat je beelden precies weergeven wie je bent en wat je wilt laten zien.
En meer want zoals ik het voel :  Magic Unfolds als ze jou branding doen.
Mijn ontzettende dank en ik ben er stil van … het is meer dan ik had kunnen bedenken. 

BRAND FOTOSHOOT

Voor de brandfotoshoot van Julia Fagel hebben we een uitgebreide voorbereiding getroffen om haar verhaal visueel krachtig te vertellen. De shoot vond plaats op twee locaties die essentieel zijn voor Julia: haar prachtige zelfontworpen huis én de kust waar ze aan woont. Beide elementen spelen een belangrijke rol in haar leven en werk, en waren daarom onmisbaar in haar visuele verhaal.

Julia’s huis (waanzinnig mooi en al in menig tijdschrift gestaan), dat ze samen met haar partner zelf heeft gebouwd, staat symbool voor de vrijheid en creativiteit die ze uitdraagt. Het bood de perfecte setting om haar authentieke en bewuste levensstijl vast te leggen. Vervolgens hebben we het strand, dat een grote rol speelt in haar leven, als tweede locatie gebruikt. De natuurlijke, serene omgeving van de kust onderstreept haar connectie met de natuur en de rust die ze anderen wil helpen vinden in hun eigen leven.

De beelden van Julia in deze omgevingen vangen haar essentie: een leven in harmonie met jezelf, de natuur en de wereld om je heen. Deze fotoshoot versterkt haar merkidentiteit door haar persoonlijke reis en waarden visueel te communiceren. De beelden worden ingezet op haar website en social media, en vormen een inspirerende en authentieke weerspiegeling van wie Julia is en wat ze haar klanten wil meegeven.

TERUG NAAR PROJECTEN